Guido Weijers maakt Instagram-modellen belachelijk in Zomer met Art

Guido Weijers maakt Instagram-modellen belachelijk in Zomer met Art

In de eerste aflevering van Zomer met Art, de nieuwe zomertalkshow van Art Rooijakkers, richt cabaretier Guido Weijers zijn pijlen op Instagram-modellen die hun zogenaamd perfecte wereld met iedereen delen. "Het regende kei- en keihard!"

Opeens kwamen ze tevoorschijn
Weijers vertelt over zijn vakantie in Mexico, waar hij behoorlijke pech had met het weer. Op een dag regende het "kei- en keihard", maar toen er even tien minuutjes blauwe lucht zichtbaar was kwamen de Instagram-meisjes opeens tevoorschijn. "Die liepen allemaal richting de branding om foto's te maken van zichzelf." Weijers geeft een rake imitatie, inclusief getuite lipjes en kusgeluiden.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Guido Weijers maakt Instagram-modellen belachelijk in Zomer met Art In de eerste aflevering van Zomer met Art, de nieuwe zomertalkshow van Art Rooijakkers, richt cabaretier Guido Weijers zijn pijlen op Instagram-modellen die hun zogenaamd perfecte wereld met iedereen delen. "Het regende kei- en keihard!" Bekijk ook Zomer met Art gemist? Max van 12 werd onder douche getroffen door bliksem Bekijk deze video » Opeens kwamen ze tevoorschijnWeijers vertelt over zijn vakantie in Mexico, waar hij behoorlijke pech had met het weer. Op een dag regende het "kei- en keihard", maar toen er even tien minuutjes blauwe lucht zichtbaar was kwamen de Instagram-meisjes opeens tevoorschijn. "Die liepen allemaal richting de branding om foto's te maken van zichzelf." Weijers geeft een rake imitatie, inclusief getuite lipjes en kusgeluiden. Bekijk het hele fragment hieronder.
Talkshow :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Guido Weijers maakt Instagram-modellen belachelijk in Zomer met Art of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: sociale media, mexico, media, vakantie, zomer, cabaretier, pech, eerste aflevering, tv-programma, fragment, branding, imitatie, art rooijakkers, modellen, foto, meisjes, guido weijers, zomer met art


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV