Heftige beelden: grote paniek bij huldiging Toronto Raptors door schietpartij

Heftige beelden: grote paniek bij huldiging Toronto Raptors door schietpartij

De Toronto Raptors zijn de eerste Canadese basketbalploeg die de Amerikaanse NBA-competitie hebben gewonnen. Ruim twee miljoen mensen bezochten de huldiging in Toronto, maar er brak grote paniek uit na een schietpartij.

Gewonden
Er zijn vier mensen neergeschoten door de dader(s). Op de beelden is te zien hoe duizenden mensen in grote paniek alle kanten op stormen. De schietpartij vond plaats aan het eind van de parade van de spelers door de stad. Er zijn inmiddels twee verdachten aangehouden en twee vuurwapens in beslag genomen.

Bekijk de beelden hieronder.

Heftige beelden: grote paniek bij huldiging <em>Toronto Raptors</em> door <em>schietpartij</em> De Toronto Raptors zijn de eerste Canadese basketbalploeg die de Amerikaanse NBA-competitie hebben gewonnen. Ruim twee miljoen mensen bezochten de huldiging in Toronto, maar er brak grote paniek uit na een schietpartij. Bekijk ook Schietpartij Verenigde Staten: twaalf mensen gedood Bekijk deze video » GewondenEr zijn vier mensen neergeschoten door de dader(s). Op de beelden is te zien hoe duizenden mensen in grote paniek alle kanten op stormen. De schietpartij vond plaats aan het eind van de parade van de spelers door de stad. Er zijn inmiddels twee verdachten aangehouden en twee vuurwapens in beslag genomen. Bekijk de beelden hieronder.
Nieuws :
Heftige beelden: grote paniek bij huldiging Toronto Raptors door schietpartij
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: grote paniek bij huldiging Toronto Raptors door schietpartij of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV