" Voormalig UEFA-baas Michel Platini opgepakt vanwege corruptie"

" Voormalig UEFA-baas Michel Platini opgepakt vanwege corruptie"

Diverse Franse media melden dat voormalig UEFA-voorzitter Michel Platini in de Franse stad Nanterre is opgepakt. De uit de gratie geraakte Fransman wordt verdacht van corruptie bij het toewijzen van het WK 2022 in Qatar.

Sepp Blatter
Platini was van 2007 tot en met 2015 voorzitter van de UEFA. Hij had nauwe contacten met de eveneens in opspraak geraakte Sepp Blatter, die jarenlang de voorzitter van de FIFA was en ook wordt verdacht van corruptie. Samen stonden ze aan de basis van de toewijzing van het WK voetbal van 2022 aan Qatar, eind 2010. Onmiddellijk ontstonden geruchten over corruptie.

Cristiano Ronaldo leek al eerder weinig op te hebben met Michel Platini. In de beelden hieronder is te zien hoe hij de UEFA-voorzitter negeert tijdens de huldiging van Real Madrid na het winnen van de Wereldbeker voor clubs, enkele jaren geleden.

&quot; Voormalig UEFA-baas <em>Michel Platini</em> opgepakt vanwege corruptie&quot; Diverse Franse media melden dat voormalig UEFA-voorzitter Michel Platini in de Franse stad Nanterre is opgepakt. De uit de gratie geraakte Fransman wordt verdacht van corruptie bij het toewijzen van het WK 2022 in Qatar. Bekijk ook Cristiano Ronaldo koopt nieuwe sportwagen van 16,5 miljoen euro Bekijk deze video » Sepp BlatterPlatini was van 2007 tot en met 2015 voorzitter van de UEFA. Hij had nauwe contacten met de eveneens in opspraak geraakte Sepp Blatter, die jarenlang de voorzitter van de FIFA was en ook wordt verdacht van corruptie. Samen stonden ze aan de basis van de toewijzing van het WK voetbal van 2022 aan Qatar, eind 2010. Onmiddellijk ontstonden geruchten over corruptie. Cristiano Ronaldo leek al eerder weinig op te hebben met Michel Platini. In de beelden hieronder is te zien hoe hij de UEFA-voorzitter negeert tijdens de huldiging van Real Madrid na het winnen van de Wereldbeker voor clubs, enkele jaren geleden.
Voetbal :
" Voormalig UEFA-baas Michel Platini opgepakt vanwege corruptie"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op " Voormalig UEFA-baas Michel Platini opgepakt vanwege corruptie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen