Nieuwsuur spreekt mogelijk verantwoordelijke commandant MH17-ramp aan

Nieuwsuur spreekt mogelijk verantwoordelijke commandant MH17-ramp aan

<em>Nieuwsuur</em> spreekt mogelijk verantwoordelijke commandant <em>MH17-ramp</em> aan Bijzondere beelden uit Rusland: een verslaggever van Nieuwsuur sprak een commandant van de 53ste luchtafweerbrigade aan. Dat is de Russische eenheid die door het Joint Investigation Team verantwoordelijk wordt gehouden voor het leveren van de Buk-raket die de MH17 neerhaalde. "Bent u de commandant van de 53ste brigade?" Bekijk hierboven hoe op deze vraag gereageerd wordt. Heftig nieuw seizoen Break Free in teken van MH17 Bekijk deze video » Frans Timmermans weigert nog bij Pauw te komen na opmerking over MH17 Bekijk deze video » 'MH17-verdachten worden voor de rechter gesleept' Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur spreekt mogelijk verantwoordelijke commandant MH17-ramp aan

Bijzondere beelden uit Rusland: een verslaggever van Nieuwsuur sprak een commandant van de 53ste luchtafweerbrigade aan. Dat is de Russische eenheid die door het Joint Investigation Team verantwoordelijk wordt gehouden voor het leveren van de Buk-raket die de MH17 neerhaalde. "Bent u de commandant van de 53ste brigade?" Bekijk hierboven hoe op deze vraag gereageerd wordt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur spreekt mogelijk verantwoordelijke commandant MH17-ramp aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV