Het Orgel in de Grote Kerk van Breda is jarig: 50 jaar

Het Orgel in de Grote Kerk van Breda is jarig: 50 jaar

Het Orgel in de Grote Kerk van Breda is jarig: 50 jaar Het Orgel in de Grote Kerk van Breda is jarig: het is 50 jaar oud. Op 22 juni is er een jubileumconcert. Jaap Hillen was organist van 1949 tot 2008. Om hem te eren wordt het orgel omgedoopt tot Hillen-orgel. Het jubileum wordt gevierd met een orgelfestival van 20-26 juni in de Grote Kerk van Breda. Organist Kees Nottrot mocht spelen in de Notre-Dame Bekijk deze video » Arcade klinkt uit klokken van Grote Kerk voor Songfestival Bekijk deze video »
Nieuws

Het Orgel in de Grote Kerk van Breda is jarig: het is 50 jaar oud. Op 22 juni is er een jubileumconcert. Jaap Hillen was organist van 1949 tot 2008. Om hem te eren wordt het orgel omgedoopt tot Hillen-orgel. Het jubileum wordt gevierd met een orgelfestival van 20-26 juni in de Grote Kerk van Breda.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Orgel in de Grote Kerk van Breda is jarig: 50 jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: jubileumconcert, jubileum, breda, grote kerk, kerk, jarig, orgels, 50 jaar, orgel

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.