Facebook komt met eigen cryptomunt: Libra

Facebook komt met eigen cryptomunt: Libra

Facebook komt met eigen cryptomunt: Libra Zojuist is bekend geworden dat Facebook de concurrentie aan gaat met de Bitcoin. Ze brengen namelijk een eigen cryptomunt op de markt, genaamd Libra. Beschikbaar via WhatsAppDe afgelopen maanden werd er al gefluisterd dat Libra er aan zat te komen maar nu is het dus officieel. Vanaf volgend jaar zal het virtuele betaalmiddel beschikbaar zijn via Facebook-Messenger en WhatsApp. Om de munt te beheren, begint het netwerke een nieuw onderdeel, genaamd Calibra. In de video hierboven wordt uitgelegd wat Libra precies is. Bekijk ook Patty Brard bezoekt concert Spice Girls Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien is geïrriteerd en chagrijnig Bekijk deze video » Marijke Helwegen trekt pruik af voor ogen publiek Bekijk deze video »
Nieuws :

Zojuist is bekend geworden dat Facebook de concurrentie aan gaat met de Bitcoin. Ze brengen namelijk een eigen cryptomunt op de markt, genaamd Libra.

Beschikbaar via WhatsApp
De afgelopen maanden werd er al gefluisterd dat Libra er aan zat te komen maar nu is het dus officieel. Vanaf volgend jaar zal het virtuele betaalmiddel beschikbaar zijn via Facebook-Messenger en WhatsApp. Om de munt te beheren, begint het netwerke een nieuw onderdeel, genaamd Calibra. In de video hierboven wordt uitgelegd wat Libra precies is.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Facebook komt met eigen cryptomunt: Libra of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: tech, correspondent, whatsapp, concurrentie, financial times, bitcoin, trial, video, start, markt


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV