Utopia: Gerrit dumpt Franny

Utopia: Gerrit dumpt Franny

Utopia: Gerrit dumpt Franny Echt lang heeft het niet mogen duren, de romance tussen Gerrit en Franny in Utopia. Gerrit lijkt er wel klaar mee te zijn: "Ik vind het hartstikke chill met je. Alleen ik denk wel dat het verstandig is dat we afstand van elkaar nemen." Hij heeft aan nog gevoelens voor iemand anders te hebben. Bekijk hierboven op wie hij doelt. Bekijk ook Utopia: Jessie en Merel belanden wederom bij elkaar in bed Bekijk deze video » Utopia: Is Merel zwanger na vrijpartij met Jessie? Bekijk deze video » Dylan over Utopia-baby met Kaylee: "Dat lijkt me niet handig" Bekijk deze video »
TV

Echt lang heeft het niet mogen duren, de romance tussen Gerrit en Franny in Utopia. Gerrit lijkt er wel klaar mee te zijn: "Ik vind het hartstikke chill met je. Alleen ik denk wel dat het verstandig is dat we afstand van elkaar nemen." Hij heeft aan nog gevoelens voor iemand anders te hebben. Bekijk hierboven op wie hij doelt.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Utopia: Gerrit dumpt Franny of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: utopia, chill, video

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.