MTV Movie & TV Awards-uitreiking te zien op MTV

MTV Movie & TV Awards-uitreiking te zien op MTV

Afgelopen weekend (15 juni 2019) zijn de MTV Movie & TV Awards uitgereikt door de Amerikaanse zender. De uitreiking is vanavond (18 juni) om 18.45 uur te zien op MTV.

Blockbusters
De winnaars zijn al bekend, maar vanavond is de show exclusief bij MTV te zien. Naast de speeches van de grote filmsterren der aarde komen er ook optredens van Lizzo en Bazzi voorbij. De prijzen werden uitgereikt door onder anderen Gal Gadot, Tessa Thompson en de cast van Stranger Things. Vooral grote blockbusters werden in het zonnetje gezet: Avengers: Endgame en Game of Thrones kregen de meeste nominaties (vier).

De uitreikin gvan de MTV Movie & TV Awards is vanavond om 18.45 uur te zien op MTV. Bekijk hieronder alvast een paar van de opvallendste outfits.

<em>MTV Movie &amp; TV Awards</em>-uitreiking te zien op MTV Afgelopen weekend (15 juni 2019) zijn de MTV Movie & TV Awards uitgereikt door de Amerikaanse zender. De uitreiking is vanavond (18 juni) om 18.45 uur te zien op MTV. Trailer Avengers: Endgame Bekijk deze trailer » BlockbustersDe winnaars zijn al bekend, maar vanavond is de show exclusief bij MTV te zien. Naast de speeches van de grote filmsterren der aarde komen er ook optredens van Lizzo en Bazzi voorbij. De prijzen werden uitgereikt door onder anderen Gal Gadot, Tessa Thompson en de cast van Stranger Things. Vooral grote blockbusters werden in het zonnetje gezet: Avengers: Endgame en Game of Thrones kregen de meeste nominaties (vier). De uitreikin gvan de MTV Movie & TV Awards is vanavond om 18.45 uur te zien op MTV. Bekijk hieronder alvast een paar van de opvallendste outfits.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op MTV Movie & TV Awards-uitreiking te zien op MTV of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV