Vrijgezel Donny Roelvink gaat los in sekstheater

Vrijgezel Donny Roelvink gaat los in sekstheater

Vrijgezel Donny Roelvink gaat los in sekstheater Donny Roelvink neemt het er flink van in het sekstheater Casa Rosso. De familie moet voor het tv-programma De Roelvinkjes Passen Op De Winkel deze zaak draaiende houden. Maar Donny kan het niet laten zich even te laten gaan in het erotische theater. Genieten van vrijgezellenbestaanDonny geniet van een lapdance, zo is te zien in bovenstaand fragment. De realityster laat weten dat hij eerder vaak een vriendin had en nu hij vrijgezel is geniet hij er even goed van. Al is het een beetje ongemakkelijk dat zijn stiefmoeder Honoria ernaast staat… De Roelvinkjes Passen Op De Winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv. Dave en Donny Roelvink smeren billen van gasten in met zonnebrand Bekijk deze video » Donny Roelvink 'even goede vrienden' met ex Amijé Bekijk deze video »
TV :
Vrijgezel Donny Roelvink gaat los in sekstheater

Donny Roelvink neemt het er flink van in het sekstheater Casa Rosso. De familie moet voor het tv-programma De Roelvinkjes Passen Op De Winkel deze zaak draaiende houden. Maar Donny kan het niet laten zich even te laten gaan in het erotische theater.

Genieten van vrijgezellenbestaan
Donny geniet van een lapdance, zo is te zien in bovenstaand fragment. De realityster laat weten dat hij eerder vaak een vriendin had en nu hij vrijgezel is geniet hij er even goed van. Al is het een beetje ongemakkelijk dat zijn stiefmoeder Honoria ernaast staat…

De Roelvinkjes Passen Op De Winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijgezel Donny Roelvink gaat los in sekstheater of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV