Love Island: overzicht van de meest hilarische spellen

Love Island: overzicht van de meest hilarische spellen

Love Island: overzicht van de meest hilarische spellen In Love Island proberen vrijgezellen de liefde van hun leven te vinden. Maar dat is zeker niet het enige, ze moeten ook verschillende spellen spelen en dat levert vaak bijzondere en hilarische beelden op. In bovenstaande video vind je een overzicht met alle hoogtepunten van de spellen tot nu toe. Love Island is elke dag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Love Island terugkijken bij Gids.tv. Angela de Jong over Love Island: 'Volgens mij zijn we hier zo klaar mee' Bekijk deze video » Love Island-dames knappen af op kale, bleke en rokende mannen Bekijk deze video »
TV :

In Love Island proberen vrijgezellen de liefde van hun leven te vinden. Maar dat is zeker niet het enige, ze moeten ook verschillende spellen spelen en dat levert vaak bijzondere en hilarische beelden op. In bovenstaande video vind je een overzicht met alle hoogtepunten van de spellen tot nu toe.

Love Island is elke dag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Love Island terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Love Island: overzicht van de meest hilarische spellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: film, reclame, liefde, videoland, serie, zweten, tv-programma, rtl 5, overzicht, vakantiehuis, hoogtepunten, bedrag, video, rtl, eiland, spellen, sexy, nederlandse serie, terugkijken, love island


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV