Ferri Somogyi stopt als dj en focust op GTST en magic

Ferri Somogyi stopt als dj en focust op GTST en magic

<em>Ferri Somogyi</em> stopt als dj en focust op <em>GTST</em> en magic Ferri Somogyi heeft besloten om te stoppen als dj. De acteur kan zijn muzikale carrière niet meer combineren met zijn gezinsleven. Hij focust op Goede Tijden, Slechte Tijden en zijn nieuwe hobby, ‘magic’. ‘Niet meer leuk’Somogyi laat in een Instagram-bericht weten niet langer als dj door het leven te gaan, al wil hij voor hele bijzondere gelegenheden nog wel een uitzondering maken. Hij heeft acht jaar de hele wereld over gereisd met zijn optredens. “Met mijn dochter in mijn leven is het niet meer leuk en moeilijk te combineren”, aldus Ferri, die vorig jaar vader werd van dochter Véda. Ferri CooperDe acteur hoeft zich zeker niet te vervelen, want naast zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden is hij tegenwoordig ook actief als goochelaar, onder de naam Ferri Cooper. Bekijk in bovenstaande video een van zijn magische trucs. Is GTST-acteur Ferri Somogyi de nieuwe Hans Klok? Bekijk deze video » Caroline de Bruijn beschrijft favoriete GTST-soapkus van Ludo en Janine Bekijk deze video »
Entertainment :
Ferri Somogyi stopt als dj en focust op GTST en magic

Ferri Somogyi heeft besloten om te stoppen als dj. De acteur kan zijn muzikale carrière niet meer combineren met zijn gezinsleven. Hij focust op Goede Tijden, Slechte Tijden en zijn nieuwe hobby, ‘magic’.

‘Niet meer leuk’
Somogyi laat in een Instagram-bericht weten niet langer als dj door het leven te gaan, al wil hij voor hele bijzondere gelegenheden nog wel een uitzondering maken. Hij heeft acht jaar de hele wereld over gereisd met zijn optredens. “Met mijn dochter in mijn leven is het niet meer leuk en moeilijk te combineren”, aldus Ferri, die vorig jaar vader werd van dochter Véda.

Ferri Cooper
De acteur hoeft zich zeker niet te vervelen, want naast zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden is hij tegenwoordig ook actief als goochelaar, onder de naam Ferri Cooper. Bekijk in bovenstaande video een van zijn magische trucs.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ferri Somogyi stopt als dj en focust op GTST en magic of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV