Taylor Swift strikt RuPaul, Katy Perry en Ryan Reynolds voor nieuwe videoclip

Taylor Swift strikt RuPaul, Katy Perry en Ryan Reynolds voor nieuwe videoclip

<em>Taylor Swift</em> strikt <em>RuPaul</em>, <em>Katy Perr</em>y en <em>Ryan Reynolds</em> voor nieuwe videoclip Taylor Swift heeft heel wat grote sterren weten te strikken voor haar nieuwe video. Haar single You Need To Calm Down is vers van de pers en ging maandag in première, bekijk de clip hierboven. Veel grote sterren doen meeDe zangeres neemt het in deze video op voor de LHBTQ gemeenschap en heeft bekende vrienden uitgenodigd om een rol in de clip te spelen. Zo schitteren onder meer presentatrice Ellen DeGeneres, drag queen RuPaul, zangeres Ciara, zanger Adam Lambert en acteur Ryan Reynolds in de video. Katy en Taylor weer vriendinnenOok Katy Perry duikt op in de clip, en dat is nogal opvallend. Zij en Taylor hebben namelijk al jaren knallende ruzie, naar verluidt om hun gemeenschappelijke ex John Mayer, en zijn al in geen tijden bij elkaar in de buurt gezien. Blijkbaar hebben ze de strijdbijl begraven en vieren ze hun vriendschap in bijzondere pakken van friet en een hamburger. Taylor Swift wil fans positief gevoel geven met nieuwe single Me! Bekijk deze video »
Muziek :
Taylor Swift strikt RuPaul, Katy Perry en Ryan Reynolds voor nieuwe videoclip

Taylor Swift heeft heel wat grote sterren weten te strikken voor haar nieuwe video. Haar single You Need To Calm Down is vers van de pers en ging maandag in première, bekijk de clip hierboven.

Veel grote sterren doen mee
De zangeres neemt het in deze video op voor de LHBTQ gemeenschap en heeft bekende vrienden uitgenodigd om een rol in de clip te spelen. Zo schitteren onder meer presentatrice Ellen DeGeneres, drag queen RuPaul, zangeres Ciara, zanger Adam Lambert en acteur Ryan Reynolds in de video.

Katy en Taylor weer vriendinnen
Ook Katy Perry duikt op in de clip, en dat is nogal opvallend. Zij en Taylor hebben namelijk al jaren knallende ruzie, naar verluidt om hun gemeenschappelijke ex John Mayer, en zijn al in geen tijden bij elkaar in de buurt gezien. Blijkbaar hebben ze de strijdbijl begraven en vieren ze hun vriendschap in bijzondere pakken van friet en een hamburger.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Taylor Swift strikt RuPaul, Katy Perry en Ryan Reynolds voor nieuwe videoclip of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV