Oranje Leeuwinnen bereiden zich voor op WK-wedstrijd tegen Canada

Oranje Leeuwinnen bereiden zich voor op WK-wedstrijd tegen Canada

Oranje Leeuwinnen bereiden zich voor op WK-wedstrijd tegen Canada De Oranje Leeuwinnen maken zich op voor de volgende WK-wedstrijd, donderdag tegen Canada. Het Nederlandse dameselftal heeft door twee keer te winnen al een plek in de achtste finales weten te bemachtigen, maar er wordt nog steeds hard getraind op de velden, zo is te zien in bovenstaande video. Het Nederlands dameselftal speelt donderdag om 18.00 uur de derde WK-wedstrijd tegen Canada. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen. Groot feest in Frankrijk na tweede winst Oranje Leeuwinnen op WK Bekijk deze video » Zaakwaarneemster doet boekje open: zoveel verdienen de Oranjeleeuwinnen Bekijk deze video »
Voetbal :
Oranje Leeuwinnen bereiden zich voor op WK-wedstrijd tegen Canada

De Oranje Leeuwinnen maken zich op voor de volgende WK-wedstrijd, donderdag tegen Canada. Het Nederlandse dameselftal heeft door twee keer te winnen al een plek in de achtste finales weten te bemachtigen, maar er wordt nog steeds hard getraind op de velden, zo is te zien in bovenstaande video.

Het Nederlands dameselftal speelt donderdag om 18.00 uur de derde WK-wedstrijd tegen Canada. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oranje Leeuwinnen bereiden zich voor op WK-wedstrijd tegen Canada of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV