Willem-Alexander en Máxima in koets naar Royal Ascot

Willem-Alexander en Máxima in koets naar Royal Ascot

Willem-Alexander en Máxima in koets naar Royal Ascot Niemand minder dan koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren dinsdag te gast bij Royal Ascot. Deze Britse paardenraces zijn een begrip in het Verenigd Koninkrijk en staan bekend om de gasten die altijd de meest bijzondere hoedjes dragen. HoedjesfestijnIedereen dient een hoed te dragen, en ook het Nederlandse koningspaar houdt zich aan deze dresscode. In bovenstaande AD-video is te zien dat ze per koets worden vervoerd, samen met koningin Elizabeth. Ook prins Charles, William en Kate zijn van de partij en vergezellen Willem-Alexander en Máxima tijdens Royal Ascot. Bevalling Meghan Markle breed uitgemeten in Britse tabloids Bekijk deze video » Willem-Alexander en Máxima gaan naar extravagant royalty feest Royal Ascot Bekijk deze video »
Royals :

Niemand minder dan koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren dinsdag te gast bij Royal Ascot. Deze Britse paardenraces zijn een begrip in het Verenigd Koninkrijk en staan bekend om de gasten die altijd de meest bijzondere hoedjes dragen.

Hoedjesfestijn
Iedereen dient een hoed te dragen, en ook het Nederlandse koningspaar houdt zich aan deze dresscode. In bovenstaande AD-video is te zien dat ze per koets worden vervoerd, samen met koningin Elizabeth. Ook prins Charles, William en Kate zijn van de partij en vergezellen Willem-Alexander en Máxima tijdens Royal Ascot.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Willem-Alexander en Máxima in koets naar Royal Ascot of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: koningin, verenigd koninkrijk, koning, koningin elizabeth, koning willem alexander, prins, koningspaar, koninklijke familie, koninkrijk, royal, prins charles, koets, hoedjes, paardenraces, hoed, video, william en kate, familie


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV