Zomer Met Art: Richard Groenendijk meet gewichtsverlies met olifantenpenis

Zomer Met Art: Richard Groenendijk meet gewichtsverlies met olifantenpenis

Zomer Met Art: Richard Groenendijk meet gewichtsverlies met olifantenpenis In de eerste aflevering van Zomer Met Art komt een bijzonder gesprek op gang. Als het gaat over geslachtsgemeenschap van olifanten, ziet Richard Groenendijk een bijzondere gelijkenis. Afvalrace in beeld gebrachtAls hij hoort hoe zwaar de penis van een olifant is, zo’n 25 kilo, laat Richard weten dat dit hetzelfde gewicht is dat hij kwijtraakte. De cabaretier kon zich eerder niet goed voorstellen hoeveel hij is afgevallen, maar daar heeft Groenendijk nu een goed beeld bij, zo blijkt uit bovenstaande video. In RTL Boulevard: Richard Groenendijk 15 kilo afgevallen Bekijk deze video » Richard Groenendijk laat hangende oogleden opereren Bekijk deze video »
TV :

In de eerste aflevering van Zomer Met Art komt een bijzonder gesprek op gang. Als het gaat over geslachtsgemeenschap van olifanten, ziet Richard Groenendijk een bijzondere gelijkenis.

Afvalrace in beeld gebracht
Als hij hoort hoe zwaar de penis van een olifant is, zo’n 25 kilo, laat Richard weten dat dit hetzelfde gewicht is dat hij kwijtraakte. De cabaretier kon zich eerder niet goed voorstellen hoeveel hij is afgevallen, maar daar heeft Groenendijk nu een goed beeld bij, zo blijkt uit bovenstaande video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zomer Met Art: Richard Groenendijk meet gewichtsverlies met olifantenpenis of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: olifant, zomer, olifanten, cabaretier, rtl4, artis, eerste aflevering, penis, video, groenendijk, richard groenendijk, gesprek, zwaar, afvalrace, zomer met art


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV