Beau En De Veteranen: Militair met PTSS verwondde zichzelf

Beau En De Veteranen: Militair met PTSS verwondde zichzelf

<em>Beau En De Veteranen</em>: Militair met PTSS verwondde zichzelf In de aflevering van Beau En De Veteranen van vanavond wordt wederom duidelijk hoe een posttraumatische stressstoornis het leven van een mens kan veranderen. Oud-militair Peter vertelt openhartig zijn verhaal. Hele PTSS-verhaal vanavond op tvDe veteraan heeft veel meegemaakt en kreeg in Nederland pas echt last van PTSS. Het was op een gegeven moment zelfs zo heftig, dat hij zichzelf verwondde met een mes. Bekijk bovenstaand fragment voor het verhaal van Peter, de hele uitzending wordt vanavond op tv uitgezonden. Beau En De Veteranen is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering Beau En De Veteranen terugkijken bij Gids.tv. Pauw gemist? Lydia uit Beau en de Veteranen vertelt haar heftige verhaal Bekijk deze video » Beau en de veteranen vanaf morgen te zien op tv Bekijk deze video »
TV :
Beau En De Veteranen: Militair met PTSS verwondde zichzelf

In de aflevering van Beau En De Veteranen van vanavond wordt wederom duidelijk hoe een posttraumatische stressstoornis het leven van een mens kan veranderen. Oud-militair Peter vertelt openhartig zijn verhaal.

Hele PTSS-verhaal vanavond op tv
De veteraan heeft veel meegemaakt en kreeg in Nederland pas echt last van PTSS. Het was op een gegeven moment zelfs zo heftig, dat hij zichzelf verwondde met een mes. Bekijk bovenstaand fragment voor het verhaal van Peter, de hele uitzending wordt vanavond op tv uitgezonden.

Beau En De Veteranen is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering Beau En De Veteranen terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau en de Veteranen
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau En De Veteranen: Militair met PTSS verwondde zichzelf of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV