Felle strijd om wie het Eurovisie Songfestival 2020 mag presenteren

Felle strijd om wie het Eurovisie Songfestival 2020 mag presenteren

Na de winst van Duncan Laurence op het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv komt het spektakel naar Nederland. Naast de verschillende steden die vechten om de oranisatie van het festival, strijden de BN'ers inmiddels ook tegen elkaar. Want wie mag het Songfestival gaan presenteren?

Kijkers
Het evenement trekt jaarlijks zo'n 182 miljoen kijkers uit alle verschillende deelnemende landen. Dat maakt het Eurovisie Songfestival een uitgelezen moment om jezelf in de kijker te spelen als presentator.

Jan Smit
Gerard Joling vond dat Jan Smit een goede presentator voor het evenement. ,,Jan is natuurlijk al internationaal bekend. Vooral in Oostenrijk en Duitsland. Hij spreekt de taal in ieder geval al heel goed. Hij kan vloeiend Engels en Duits. Dat zou hij samen met Chantal Janzen moeten presenteren."

Jan Smit ziet dat zelf ook wel zitten. ,,Tuurlijk ozu ik dat zien zitten", vertelde hij bij RTL Boulevard. ,,Ik weet nog niet met wie."

Andere deelnemers
Daarnaast hebben Lucile Werner en Emma Wortelboer interesse getoond in het presenteren van het Eurovisie Songfestival. Emma: ,,Mijn enige droom is nog om ooit eens het Songfestival te mogen presenteren. Van kleins af aan zei ik dit al. Ik ga er niet van uit dat ik het mag doen, maar het zou wel vet zijn."

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder.

Felle strijd om wie het <em>Eurovisie Songfestival 2020</em> mag presenteren Na de winst van Duncan Laurence op het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv komt het spektakel naar Nederland. Naast de verschillende steden die vechten om de oranisatie van het festival, strijden de BN'ers inmiddels ook tegen elkaar. Want wie mag het Songfestival gaan presenteren? KijkersHet evenement trekt jaarlijks zo'n 182 miljoen kijkers uit alle verschillende deelnemende landen. Dat maakt het Eurovisie Songfestival een uitgelezen moment om jezelf in de kijker te spelen als presentator. Jan SmitGerard Joling vond dat Jan Smit een goede presentator voor het evenement. ,,Jan is natuurlijk al internationaal bekend. Vooral in Oostenrijk en Duitsland. Hij spreekt de taal in ieder geval al heel goed. Hij kan vloeiend Engels en Duits. Dat zou hij samen met Chantal Janzen moeten presenteren." Jan Smit ziet dat zelf ook wel zitten. ,,Tuurlijk ozu ik dat zien zitten", vertelde hij bij RTL Boulevard. ,,Ik weet nog niet met wie." Andere deelnemersDaarnaast hebben Lucile Werner en Emma Wortelboer interesse getoond in het presenteren van het Eurovisie Songfestival. Emma: ,,Mijn enige droom is nog om ooit eens het Songfestival te mogen presenteren. Van kleins af aan zei ik dit al. Ik ga er niet van uit dat ik het mag doen, maar het zou wel vet zijn." Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Koning Willem-Alexander in de Britse Orde van de Kouseband Bekijk deze video » Pink in Amsterdam Arena: 'Beste popconcert in het stadion ooit' Bekijk deze video »
TV :
Felle strijd om wie het Eurovisie Songfestival 2020 mag presenteren
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Felle strijd om wie het Eurovisie Songfestival 2020 mag presenteren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen