Kinderen Charlotte en Johnny Heitinga reageren op komst baby

Kinderen Charlotte en Johnny Heitinga reageren op komst baby

Johnny Heitinga en zijn vrouw Charlotte-Sophie verwachten een kindje. Tijdens een etentje maakten ze het geslacht van de baby bekend aan hun kinderen.

Via Instagram plaatste het koppel een video van hoe ze hun kinderen verrasten met het nieuws. Het is het derde kind van de oud-voetballer en zijn vrouw.

Bekijk de beelden hieronder.

Kinderen Charlotte en Johnny Heitinga reageren op komst baby Johnny Heitinga en zijn vrouw Charlotte-Sophie verwachten een kindje. Tijdens een etentje maakten ze het geslacht van de baby bekend aan hun kinderen. Via Instagram plaatste het koppel een video van hoe ze hun kinderen verrasten met het nieuws. Het is het derde kind van de oud-voetballer en zijn vrouw. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Zo loopt Lil' Kleine als kersverse papa achter de kinderwagen met Lío Bekijk deze video » Dylan over Utopia-baby met Kaylee: "Dat lijkt me niet handig" Bekijk deze video »
Entertainment :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kinderen Charlotte en Johnny Heitinga reageren op komst baby of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouw, voetballer, video, baby, kinderen, nieuws, johnny heitinga, heitinga, koppel, geslacht


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV