Koning Willem-Alexander en koningin Máxima stelen show Royal Ascot

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima stelen show Royal Ascot

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima stelen show Royal Ascot Gisteren was het Koning Willem-Alexander die de show stal tijdens zijn installatie als ridder in de Orde van de Kousenband. Vandaag was koningin Máxima degene die schitterde tijdens de koninklijke loge van de Ascot Paardenraces. Máxima had een prachtige jurk aan, vonden de Britse commentatoren. Ook vonden ze het hoofddeksel van onze koning erg spectaculair. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Willem-Alexander en Máxima gaan naar extravagant royalty feest Royal Ascot Bekijk deze video » Willem-Alexander en Máxima in koets naar Royal Ascot Bekijk deze video »
TV :

Gisteren was het Koning Willem-Alexander die de show stal tijdens zijn installatie als ridder in de Orde van de Kousenband. Vandaag was koningin Máxima degene die schitterde tijdens de koninklijke loge van de Ascot Paardenraces.

Máxima had een prachtige jurk aan, vonden de Britse commentatoren. Ook vonden ze het hoofddeksel van onze koning erg spectaculair.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander en koningin Máxima stelen show Royal Ascot of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: koningin, engeland, koning, stal, koning willem alexander, jurk, installatie, queen, show, spectaculair, paardenraces, fragment, ridder


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV