Onderzoek naar moord op 53-jarige Miranda Zitman

Onderzoek naar moord op 53-jarige Miranda Zitman

Het lichaam van kapster Miranda Zitman uit Soest werd in januari gevonden in een koffer aan de Zuider IJdijk in Amsterdam. De politie start een grootschalig onderzoek naar de moord.

Man
Het was lang onduidelijk wie het slachtoffer van deze moord was. Eind april werd duidelijk dat dit het lichaam was van de 53-jarige Miranda Zitman. Haar man stapte namelijk naar de politie om te vertellen wat zijn rol was in de dood van Miranda. De 56-jarige partner zit nog altijd vast.

Naast de stoffelijke overschotten in de koffer in Amsterdam werden er ook stoffelijke resten van de vrouw gevonden in de tuin van de man.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Onderzoek naar moord op 53-jarige <em>Miranda Zitman</em> Het lichaam van kapster Miranda Zitman uit Soest werd in januari gevonden in een koffer aan de Zuider IJdijk in Amsterdam. De politie start een grootschalig onderzoek naar de moord. ManHet was lang onduidelijk wie het slachtoffer van deze moord was. Eind april werd duidelijk dat dit het lichaam was van de 53-jarige Miranda Zitman. Haar man stapte namelijk naar de politie om te vertellen wat zijn rol was in de dood van Miranda. De 56-jarige partner zit nog altijd vast. Naast de stoffelijke overschotten in de koffer in Amsterdam werden er ook stoffelijke resten van de vrouw gevonden in de tuin van de man. Bekijk het hele fragment hieronder. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Overval op wisselkantoor in Rotterdam Bekijk deze video » Vermissing 33-jarige Katwijkse Anja Schaap Bekijk deze video »
TV :
Onderzoek naar moord op 53-jarige Miranda Zitman
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Onderzoek naar moord op 53-jarige Miranda Zitman of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV