Coen en Sander schrikken zich rot: Sesamstraat lijkt te stoppen

Coen en Sander schrikken zich rot: Sesamstraat lijkt te stoppen

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga kregen in hun radioprogramma de schrik van hun leven. Sesamstraat-acteur Aart Staartjes, die sinds jaar en dag de rol van meneer Aart vertolkt, vertelt dat de acteurs al een halfjaar niks meer hebben gehoord. Komt Sesamstraat ten einde?

Onderhandelingen
Staartjes vertelt dat er her en der wel wat onderhandelingen zijn geweest, maar dat het daarna angstvallig stil is geworden zonder iets te tekenen. Zeker met het oog op een nieuw seizoen zouden de nieuwe afleveringen er in augustus al zo'n beetje op moeten staan, maar dat gaat dus niet gebeuren. Staartjes geeft het maken van nieuwe afleveringen nog drie procent kans: "Ze willen van ons af."

Beluister het hele interview hieronder.

Coen en Sander schrikken zich rot: Sesamstraat lijkt te stoppen Coen Swijnenberg en Sander Lantinga kregen in hun radioprogramma de schrik van hun leven. Sesamstraat-acteur Aart Staartjes, die sinds jaar en dag de rol van meneer Aart vertolkt, vertelt dat de acteurs al een halfjaar niks meer hebben gehoord. Komt Sesamstraat ten einde? Alle details over scheiden Wesley & Yolanthe Bekijk deze video » OnderhandelingenStaartjes vertelt dat er her en der wel wat onderhandelingen zijn geweest, maar dat het daarna angstvallig stil is geworden zonder iets te tekenen. Zeker met het oog op een nieuw seizoen zouden de nieuwe afleveringen er in augustus al zo'n beetje op moeten staan, maar dat gaat dus niet gebeuren. Staartjes geeft het maken van nieuwe afleveringen nog drie procent kans: "Ze willen van ons af." Beluister het hele interview hieronder.
Nieuws :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Coen en Sander schrikken zich rot: Sesamstraat lijkt te stoppen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: onderhandelingen, interview, schrikken, sesamstraat, acteur, coen swijnenberg, coen en sander, show, swijnenberg, fragment, meneer, aart staartjes, sander lantinga, 538, rot, tekenen, toekomst, contact, oog, ntr, nieuw seizoen, seizoen


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV