Dochter Linda de Mol gaat moeder achterna: aan de slag bij BNNVARA

Dochter Linda de Mol gaat moeder achterna: aan de slag bij BNNVARA

In Zomer met Art had Art Rooijakkers gisteravond zijn eerste primeur: Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, heeft een contract getekend bij BNNVARA. In eerste instantie wil ze niet op televisie, maar misschien gaat ze haar moeder toch achterna: "Wie weet."

Wat gaat de dochter van Linda de Mol doen bij BNNVARA?

Verlegen
In eerste instantie wil Vahle dus vooral achter de schermen aan de slag, maar misschien komt ze later alsnog op de buis. Rooijakkers merkt al snel dat ze een beetje verlegen wordt van het nieuws, maar co-host Richard Groenendijk vraagt nog even door: of ze bang is dat ze wordt neergezet als "de dochter van"? Vahle is van mening dat ze dat label toch wel heeft en dat het aan haar is om te laten zien dat ze echt wat kan.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Dochter Linda de Mol gaat moeder achterna: aan de slag bij BNNVARA In Zomer met Art had Art Rooijakkers gisteravond zijn eerste primeur: Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, heeft een contract getekend bij BNNVARA. In eerste instantie wil ze niet op televisie, maar misschien gaat ze haar moeder toch achterna: "Wie weet." Wat gaat de dochter van Linda de Mol doen bij BNNVARA? Guido Weijers maakt Instagram-modellen belachelijk in Zomer met Art Bekijk deze video » VerlegenIn eerste instantie wil Vahle dus vooral achter de schermen aan de slag, maar misschien komt ze later alsnog op de buis. Rooijakkers merkt al snel dat ze een beetje verlegen wordt van het nieuws, maar co-host Richard Groenendijk vraagt nog even door: of ze bang is dat ze wordt neergezet als "de dochter van"? Vahle is van mening dat ze dat label toch wel heeft en dat het aan haar is om te laten zien dat ze echt wat kan. Bekijk het hele fragment hieronder.
Talkshow :
Dochter Linda de Mol gaat moeder achterna: aan de slag bij BNNVARA
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dochter Linda de Mol gaat moeder achterna: aan de slag bij BNNVARA of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV