Lichaam vermiste Anja Schaap gevonden: dit zijn de laatste beelden waarop ze te zien is

Lichaam vermiste Anja Schaap gevonden: dit zijn de laatste beelden waarop ze te zien is

Lichaam vermiste Anja Schaap gevonden: dit zijn de laatste beelden waarop ze te zien is Het lichaam van Anja Schaap, de 33-jarige Katwijkse die al enkele weken vermist was, is gevonden. De bemanning van een Duitse boot vond haar stoffelijk overschot bij de Waddeneilanden. Op de laatste beelden van Schaap is te zien hoe ze op dinsdag 28 mei een leuke avond in de stad heeft. Drankje met familielidOp de beelden is te zien hoe Schaap door Katwijk loopt en in een café gezellig een drankje drinkt met een familielid. Om twee uur 's nachts vertrekt Schaap bij het café en wordt ze nog opgevangen door meerdere beveiligingscamera's. Uiteindelijk loopt ze een paar uur door Katwijk. Nu is haar lichaam gevonden, maar de politie kan nog niet zeggen of het om een misdrijf gaat. Lichaam vermiste Belgische Julie van Espen gevonden in kanaal Bekijk deze video » 26-jarige Frederik Pallesen uit Aalsmeer al vijf maanden vermist Bekijk deze video »
Misdaad :

Het lichaam van Anja Schaap, de 33-jarige Katwijkse die al enkele weken vermist was, is gevonden. De bemanning van een Duitse boot vond haar stoffelijk overschot bij de Waddeneilanden. Op de laatste beelden van Schaap is te zien hoe ze op dinsdag 28 mei een leuke avond in de stad heeft.

Drankje met familielid
Op de beelden is te zien hoe Schaap door Katwijk loopt en in een café gezellig een drankje drinkt met een familielid. Om twee uur 's nachts vertrekt Schaap bij het café en wordt ze nog opgevangen door meerdere beveiligingscamera's. Uiteindelijk loopt ze een paar uur door Katwijk. Nu is haar lichaam gevonden, maar de politie kan nog niet zeggen of het om een misdrijf gaat.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lichaam vermiste Anja Schaap gevonden: dit zijn de laatste beelden waarop ze te zien is of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: politie, boot, vermissing, misdrijf, waddeneilanden, katwijk, lichaam, beveiligingscamera, bemanning, schaap, overschot, anja, vermist, video, stoffelijk overschot, stad, avond


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV