President Donald Trump begint aan campagne voor presidentschap 2020

President Donald Trump begint aan campagne voor presidentschap 2020

President Donald Trump begint aan campagne voor presidentschap 2020 President Donald Trump is begonnen aan zijn campagne voor het presidentschap van 2020 met het motto 'Keep America Great'. De Trump-supporters staan nog altijd vierkant achter hem; ze zijn van mening dat hij een president is die dingen voor elkaar krijgt. Aan de andere kant verzamelen zich demonstranten, die protesteren tegen het beleid van Trump. James Corden dist Donald Trump en zoon Donald Trump jr. Bekijk deze video » Woordvoerder Donald Trump stopt: dit zijn haar opvallendste momenten Bekijk deze video »
Politiek :

President Donald Trump is begonnen aan zijn campagne voor het presidentschap van 2020 met het motto 'Keep America Great'. De Trump-supporters staan nog altijd vierkant achter hem; ze zijn van mening dat hij een president is die dingen voor elkaar krijgt. Aan de andere kant verzamelen zich demonstranten, die protesteren tegen het beleid van Trump.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op President Donald Trump begint aan campagne voor presidentschap 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: president, campagne, supporters, demonstranten, florida, rally, breaking, orlando, vierkant, earth, presidentschap, wait, america, party, contest, Donald Trump, keys, election day, white house, election, breaking news, 2020, Consider

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.