Sophie Hilbrand in nieuw programma Opstandelingen op bezoek bij boze burgers

Sophie Hilbrand in nieuw programma Opstandelingen op bezoek bij boze burgers

Vanavond (woensdag 19 juni) begint het nieuwe programma Opstandelingen, waarin Sophie Hilbrand op bezoek gaat bij mensen die de dupe zijn geworden van bestuurlijk onrecht en in conflict zijn met de lokale overheid. De boze burgers vertellen hun verhaal en de geschiedenis.

Stukadoor Fred
Hilbrand heeft stukadoor Fred Vos meegenomen naar Pauw. Vos werd uit zijn huis gezet nadat nieuwe buren hadden geklaagd dat ze in een schuur wonen, wat volgens die nieuwe buren niet mocht. Er werd een dwangsom van 75.000 euro geëist, of ze moesten hun huis uit. En zo bezoekt Hilbrand meer slachtoffers van de lokale politiek in de vierdelige serie Opstandelingen.

Opstandelingen is vanaf woensdag 19 juni vier woensdagen om 20.30 uur te zien op NPO 2. Bekijk het interview bij Pauw hieronder.

<em>Sophie Hilbrand</em> in nieuw programma <em>Opstandelingen</em> op bezoek bij boze burgers Vanavond (woensdag 19 juni) begint het nieuwe programma Opstandelingen, waarin Sophie Hilbrand op bezoek gaat bij mensen die de dupe zijn geworden van bestuurlijk onrecht en in conflict zijn met de lokale overheid. De boze burgers vertellen hun verhaal en de geschiedenis. Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met?: Conny in tranen Bekijk deze video » Stukadoor FredHilbrand heeft stukadoor Fred Vos meegenomen naar Pauw. Vos werd uit zijn huis gezet nadat nieuwe buren hadden geklaagd dat ze in een schuur wonen, wat volgens die nieuwe buren niet mocht. Er werd een dwangsom van 75.000 euro geëist, of ze moesten hun huis uit. En zo bezoekt Hilbrand meer slachtoffers van de lokale politiek in de vierdelige serie Opstandelingen. Opstandelingen is vanaf woensdag 19 juni vier woensdagen om 20.30 uur te zien op NPO 2. Bekijk het interview bij Pauw hieronder.
Talkshow :
Sophie Hilbrand in nieuw programma Opstandelingen op bezoek bij boze burgers
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sophie Hilbrand in nieuw programma Opstandelingen op bezoek bij boze burgers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV