Jake Gyllenhaal en James Corden zingen parodie op Whitney Houston

Jake Gyllenhaal en James Corden zingen parodie op Whitney Houston

Jake Gyllenhaal en James Corden zingen parodie op Whitney Houston James Corden is inmiddels bekend om zijn zangtalent dankzij Carpool Karaoke, waarin hij met beroemde muzikanten een ritje maakt in zijn auto en hun hits zingt. Nu wordt er een opvallend duet aan toegevoegd: samen met Jake Gyllenhaal zingt Corden een parodie op Whitney Houston. VerliefdCorden is gefascineerd door acteur Gyllenhaal, en zijn gedachten leiden hem behoorlijk af. Hij besluit zijn liefde voor Gyllenhaal te laten blijken uit een lied. Corden heeft een speciale tekst geschreven op de melodie van het nummer "Greatest Love of All" van Whitney Houston. Natuurlijk wordt dit een duet: Gyllenhaal komt uiteindelijk tevoorschijn en in de beelden hierboven is te zien dat de liefde wederzijds is. Hilarische beelden: David Beckham prank door James Corden Bekijk deze video » Carpool Karaoke: Céline Dion en James Corden doen hysterische Titanic-act Bekijk deze video »
Entertainment :

James Corden is inmiddels bekend om zijn zangtalent dankzij Carpool Karaoke, waarin hij met beroemde muzikanten een ritje maakt in zijn auto en hun hits zingt. Nu wordt er een opvallend duet aan toegevoegd: samen met Jake Gyllenhaal zingt Corden een parodie op Whitney Houston.

Verliefd
Corden is gefascineerd door acteur Gyllenhaal, en zijn gedachten leiden hem behoorlijk af. Hij besluit zijn liefde voor Gyllenhaal te laten blijken uit een lied. Corden heeft een speciale tekst geschreven op de melodie van het nummer "Greatest Love of All" van Whitney Houston. Natuurlijk wordt dit een duet: Gyllenhaal komt uiteindelijk tevoorschijn en in de beelden hierboven is te zien dat de liefde wederzijds is.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jake Gyllenhaal en James Corden zingen parodie op Whitney Houston of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV