Angela de Jong noemt Stuk als favoriet voor Zilveren Nipkowschijf

Angela de Jong noemt Stuk als favoriet voor Zilveren Nipkowschijf

<em>Angela de Jong</em> noemt <em>Stuk</em> als favoriet voor Zilveren Nipkowschijf Morgen (donderdag 20 juni) wordt de Zilveren Nipkowschijf uitgereikt, de prijs van televisiecritici en -kenners voor het beste tv-programma van afgelopen jaar. Angela de Jong is één van de juryleden en haar duidelijke favoriet is Stuk. Angela de Jong mist chemie tussen Wilfred Genee en Hélène Hendriks Bekijk deze video » GenomineerdenNaast Stuk, een volgens De Jong prachtig gemaakte serie over het leven in een revalidatiecentrum, zijn er nog twee genomineerden: Sinan Can krijgt een nominatie voor al zijn werk van het afgelopen jaar, waaronder Voorbij de grenzen van Saoedie-Arabië en Sinan zoekt de klas van Elias, en Zeven kleine criminelen, een jeugdserie van de VPRO.
TV :
Angela de Jong noemt Stuk als favoriet voor Zilveren Nipkowschijf

Morgen (donderdag 20 juni) wordt de Zilveren Nipkowschijf uitgereikt, de prijs van televisiecritici en -kenners voor het beste tv-programma van afgelopen jaar. Angela de Jong is één van de juryleden en haar duidelijke favoriet is Stuk.

Genomineerden
Naast Stuk, een volgens De Jong prachtig gemaakte serie over het leven in een revalidatiecentrum, zijn er nog twee genomineerden: Sinan Can krijgt een nominatie voor al zijn werk van het afgelopen jaar, waaronder Voorbij de grenzen van Saoedie-Arabië en Sinan zoekt de klas van Elias, en Zeven kleine criminelen, een jeugdserie van de VPRO.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong noemt Stuk als favoriet voor Zilveren Nipkowschijf of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV