Maarten van der Weijden wil veel geld ophalen voor kankerbestrijding: "Kanker is shit"

Maarten van der Weijden wil veel geld ophalen voor kankerbestrijding: "Kanker is shit"

Maarten van der Weijden duikt op vrijdag 21 juni opnieuw het water in voor de Elfstedenzwemtocht. De zwemmer hoopt zijn tweede poging wél te kunnen voltooien, en dat allemaal voor de bestrijding van kanker. "Kanker is shit. Dat maakt je extra dankbaar voor de periodes dat het niet shit is."

Volg de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden LIVE op Gids.tv.

Vier jaar
Van der Weijden vertelt dat hij al jarenlang bezig is met het project: vier jaar geleden begon hij al met de voorbereiding. Zelf overwon hij kanker, en nu wil hij zijn best doen om andere mensen ook van kanker te genezen door zo veel mogelijk geld op te halen. Hij ziet het niet als een lijdensweg: "Vorig jaar dachten ze: oh, die zielige Maarten. Maar ik vind zwemmen leuk."

Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen, is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. De start op 21 juni in Leeuwarden wordt live uitgezonden bij NPO 1 en er zal een livestream op Gids.tv te zien zijn.

Maarten van der Weijden wil veel geld ophalen voor kankerbestrijding: "Kanker is shit" Maarten van der Weijden duikt op vrijdag 21 juni opnieuw het water in voor de Elfstedenzwemtocht. De zwemmer hoopt zijn tweede poging wél te kunnen voltooien, en dat allemaal voor de bestrijding van kanker. "Kanker is shit. Dat maakt je extra dankbaar voor de periodes dat het niet shit is." Volg de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden LIVE op Gids.tv. Coach Maarten van der Weijden vertelt waar de Elfsteden-zwemtocht vorig jaar fout ging Bekijk deze video » Vier jaarVan der Weijden vertelt dat hij al jarenlang bezig is met het project: vier jaar geleden begon hij al met de voorbereiding. Zelf overwon hij kanker, en nu wil hij zijn best doen om andere mensen ook van kanker te genezen door zo veel mogelijk geld op te halen. Hij ziet het niet als een lijdensweg: "Vorig jaar dachten ze: oh, die zielige Maarten. Maar ik vind zwemmen leuk." Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen, is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. De start op 21 juni in Leeuwarden wordt live uitgezonden bij NPO 1 en er zal een livestream op Gids.tv te zien zijn.
Zwemmen :
Maarten van der Weijden wil veel geld ophalen voor kankerbestrijding: "Kanker is shit"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden wil veel geld ophalen voor kankerbestrijding: "Kanker is shit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV