Ron Boszhard speelt "alleen maar spelletjes" met de Oranjeleeuwinnen

Ron Boszhard speelt "alleen maar spelletjes" met de Oranjeleeuwinnen

Presentator Ron Boszhard verblijft op dit moment in Frankrijk om met het jeugdprogramma Zappsport de Oranjeleeuwinnen te volgen. In een interview op Radio 1 wordt hem verteld dat de dames zijn interviews het leukst vinden. "Wij spelen alleen maar spelletjes met ze."

Vieze vragen
Frank Evenblij is van mening dat Boszhard alleen maar vieze vragen stelt, bijvoorbeeld over plassen onder de douche. Boszhard vindt dat de kijkers de Oranjeleeuwinnen op die manier wel goed leren kennen: hij onthult de diepste geheimen van de spelers. Evenblij is jaloers, want wat doen hij en co-presentator Erik Dijkstra verkeerd? "Nou, een hoop," antwoordt Boszhard.

Bekijk het hele interview hieronder.

Ron Boszhard speelt "alleen maar spelletjes" met de Oranjeleeuwinnen Presentator Ron Boszhard verblijft op dit moment in Frankrijk om met het jeugdprogramma Zappsport de Oranjeleeuwinnen te volgen. In een interview op Radio 1 wordt hem verteld dat de dames zijn interviews het leukst vinden. "Wij spelen alleen maar spelletjes met ze." Oranje Leeuwinnen bereiden zich voor op WK-wedstrijd tegen Canada Bekijk deze video » Vieze vragenFrank Evenblij is van mening dat Boszhard alleen maar vieze vragen stelt, bijvoorbeeld over plassen onder de douche. Boszhard vindt dat de kijkers de Oranjeleeuwinnen op die manier wel goed leren kennen: hij onthult de diepste geheimen van de spelers. Evenblij is jaloers, want wat doen hij en co-presentator Erik Dijkstra verkeerd? "Nou, een hoop," antwoordt Boszhard. Bekijk het hele interview hieronder.
Voetbal :
Ron Boszhard speelt "alleen maar spelletjes" met de Oranjeleeuwinnen
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ron Boszhard speelt "alleen maar spelletjes" met de Oranjeleeuwinnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV