Donald Trump geeft felle speech: "Keep America great!"

Donald Trump geeft felle speech: "Keep America great!"

Donald Trump geeft felle speech: "Keep America great!" Donald Trump is zijn campagne voor het presidentschap van 2020 gestart met een felle speech in Orlando, hierboven te zien in de beelden. Hij voedde zijn publiek met een nieuwe slogan, duidelijk geënt op "Make America Great Again" van enkele jaren geleden: "Keep America Great!" President Donald Trump begint aan campagne voor presidentschap 2020 Bekijk deze video » HeksenjachtTrump is nog altijd woedend op de - in zijn woorden - heksenjacht die op hem heeft plaatsgevonden. De hoofdschuldigen daarvan zijn volgens Trump de Democratische partij, en daarbij moet ook 'oneerlijke' Hillary Clinton het weer ontgelden. Dit is natuurlijk olie op het vuur: het publiek scandeert luidkeels dat Clinton moet worden opgesloten. Woordvoerder Donald Trump stopt: dit zijn haar opvallendste momenten Bekijk deze video »
Politiek :

Donald Trump is zijn campagne voor het presidentschap van 2020 gestart met een felle speech in Orlando, hierboven te zien in de beelden. Hij voedde zijn publiek met een nieuwe slogan, duidelijk geënt op "Make America Great Again" van enkele jaren geleden: "Keep America Great!"

Heksenjacht
Trump is nog altijd woedend op de - in zijn woorden - heksenjacht die op hem heeft plaatsgevonden. De hoofdschuldigen daarvan zijn volgens Trump de Democratische partij, en daarbij moet ook 'oneerlijke' Hillary Clinton het weer ontgelden. Dit is natuurlijk olie op het vuur: het publiek scandeert luidkeels dat Clinton moet worden opgesloten.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donald Trump geeft felle speech: "Keep America great!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: president, amerika, opmerkelijk, presidentsverkiezingen, campagne, mobiel, opgesloten, olie, speech, slogan, hillary clinton, orlando, presidentschap, america, Donald Trump, sportnieuws, nieuws, publiek, start, vuur, democratische partij, youtube-kanaal, 2020, betrouwbaar, again

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.