Wie zijn de verdachten van de MH17-ramp?

Wie zijn de verdachten van de MH17-ramp?

Het Joint Investigation Team (JIT) maakte vandaag een aantal verdachten bekend van de ramp met de MH17. Deze mannen zijn hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk voor het installeren en afvuren van de BUK-raket, die uiteindelijk aan 196 Nederlanders het leven kostte.

Militairen
Drie van de vier verdachten hebben een militair verleden, bijvoorbeeld als kolonel van de FSB (de Russische geheime dienst). Deze drie verdachten zijn allemaal Russen; de laatste verdachte, zonder militair verleden, is een Oekraïener. De namen van de vier verdachten zijn Igor Vsevolodovich Girkin, Sergey Nikolayevich Dubinskiy, Oleg Yuldashevich Pulatov en Leonid Volodymyrovych Kharchenko.

Bekijk de informatie over de vier verdachten hieronder.

Wie zijn de <em>verdachten</em> van de MH17-ramp? Het Joint Investigation Team (JIT) maakte vandaag een aantal verdachten bekend van de ramp met de MH17. Deze mannen zijn hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk voor het installeren en afvuren van de BUK-raket, die uiteindelijk aan 196 Nederlanders het leven kostte. Nieuwsuur spreekt mogelijk verantwoordelijke commandant MH17-ramp aan Bekijk deze video » MilitairenDrie van de vier verdachten hebben een militair verleden, bijvoorbeeld als kolonel van de FSB (de Russische geheime dienst). Deze drie verdachten zijn allemaal Russen; de laatste verdachte, zonder militair verleden, is een Oekraïener. De namen van de vier verdachten zijn Igor Vsevolodovich Girkin, Sergey Nikolayevich Dubinskiy, Oleg Yuldashevich Pulatov en Leonid Volodymyrovych Kharchenko. Bekijk de informatie over de vier verdachten hieronder.
Nieuws :
Wie zijn de verdachten van de MH17-ramp?
Bekijk hier alle video's en artikelen van M
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wie zijn de verdachten van de MH17-ramp? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV