Premier Rutte: ‘Heel belangrijk dat verdachten MH17 voor gerecht komen’

Premier Rutte: ‘Heel belangrijk dat verdachten MH17 voor gerecht komen’

Premier Rutte: ‘Heel belangrijk dat verdachten MH17 voor gerecht komen’ Premier Mark Rutte vindt het heel belangrijk dat de verdachten die verantwoordelijk zouden zijn voor het neerhalen van vlucht MH17 voor het gerecht komen. Woensdag werd in een persconferentie meer openheid gegeven over de gang van zaken en werden vier verdachten bekendgemaakt. Bekijk ook Wie zijn de verdachten van de MH17-ramp? Bekijk deze video » Waarheid moet boven tafelRutte wil de waarheid boven tafel krijgen en ervoor zorgen dat berechting mogelijk wordt. “Het is heel belangrijk dat de mensen voor het gerecht komen en veroordeeld worden”, zegt de premier in bovenstaande video van Hart Van Nederland. Nieuwsuur spreekt mogelijk verantwoordelijke commandant MH17-ramp aan Bekijk deze video »
Politiek :

Premier Mark Rutte vindt het heel belangrijk dat de verdachten die verantwoordelijk zouden zijn voor het neerhalen van vlucht MH17 voor het gerecht komen. Woensdag werd in een persconferentie meer openheid gegeven over de gang van zaken en werden vier verdachten bekendgemaakt.

Waarheid moet boven tafel
Rutte wil de waarheid boven tafel krijgen en ervoor zorgen dat berechting mogelijk wordt. “Het is heel belangrijk dat de mensen voor het gerecht komen en veroordeeld worden”, zegt de premier in bovenstaande video van Hart Van Nederland.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Premier Rutte: ‘Heel belangrijk dat verdachten MH17 voor gerecht komen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV