Selçuk Öztürk (Denk) heeft klacht tegen Kamervoorzitter Khadija Arib bijna klaar

Selçuk Öztürk (Denk) heeft klacht tegen Kamervoorzitter Khadija Arib bijna klaar

Selçuk Öztürk (Denk) heeft klacht tegen Kamervoorzitter Khadija Arib bijna klaar Selçuk Öztürk is bijna klaar met het opstellen van een klacht naar aanleiding van zijn heftige aanvaring met Kamervoorzitter Khadija Arib. Na een beschuldiging van Öztürk zette Arib zijn microfoon uit en daar was de Denk-politicus niet van gediend. Aanklacht bijna klaarÖztürk beschuldigde kamerlid Sadet Karabulut (SP) van het ‘steunen van terrorisme’. Arib greep in en vroeg hem om respect te tonen. Ook andere Kamerleden namen het op voor Karabulut, maar Öztürk besloot een klacht in te dienen tegen Arib. “Die is bijna klaar”, zegt hij in bovenstaande video van De Hofbar, zo’n twee weken na het heftige debat. ‘Stem van de burger uitgezet’“We moeten nog even wat bijschaven en dan wordt de klacht ingediend”, aldus Öztürk. “Het gaat niet om mij, wat daar is gebeurd kan ieder Kamerlid gebeuren. Op het moment dat je de microfoon van een Kamerlid uitzet, zet je de stem van de burger uit.” Heftige ruzie tussen Selçuk Öztürk (Denk) en Tweede Kamer-voorzitter Khadija Arib Bekijk deze video »
Politiek :

Selçuk Öztürk is bijna klaar met het opstellen van een klacht naar aanleiding van zijn heftige aanvaring met Kamervoorzitter Khadija Arib. Na een beschuldiging van Öztürk zette Arib zijn microfoon uit en daar was de Denk-politicus niet van gediend.

Aanklacht bijna klaar
Öztürk beschuldigde kamerlid Sadet Karabulut (SP) van het ‘steunen van terrorisme’. Arib greep in en vroeg hem om respect te tonen. Ook andere Kamerleden namen het op voor Karabulut, maar Öztürk besloot een klacht in te dienen tegen Arib. “Die is bijna klaar”, zegt hij in bovenstaande video van De Hofbar, zo’n twee weken na het heftige debat.

‘Stem van de burger uitgezet’
“We moeten nog even wat bijschaven en dan wordt de klacht ingediend”, aldus Öztürk. “Het gaat niet om mij, wat daar is gebeurd kan ieder Kamerlid gebeuren. Op het moment dat je de microfoon van een Kamerlid uitzet, zet je de stem van de burger uit.”

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Selçuk Öztürk (Denk) heeft klacht tegen Kamervoorzitter Khadija Arib bijna klaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV