Merel van Dongen: ‘Ook tegen Canada gaan we vol voor de winst’

Merel van Dongen: ‘Ook tegen Canada gaan we vol voor de winst’

Merel van Dongen: ‘Ook tegen Canada gaan we vol voor de winst’ Ondanks dat de Oranje Leeuwinnen zich op het WK al geplaatst hebben voor de volgende ronde, gaan de voetbalsters echt voor de winst. Dat zegt Merel van Dongen over de wedstrijd van donderdag tegen Canada. Vol voor de winst“Ik weet dat wij tegen Canada vol voor de winst gaan”, vertelt de voetbalster in bovenstaande video. “Het is een duivels dilemma voor een coach: wie geef je rust? Maar je wil ook werken aan de speelstijl en vertrouwen van de meiden die altijd spelen. Dus dat zullen we zien, ik weet het nog niet.” Het Nederlands dameselftal speelt donderdag om 18.00 uur de derde WK-wedstrijd tegen Canada. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen. Groot feest in Frankrijk na tweede winst Oranje Leeuwinnen op WK Bekijk deze video » Oranje Leeuwinnen bereiden zich voor op WK-wedstrijd tegen Canada Bekijk deze video »
Voetbal :

Ondanks dat de Oranje Leeuwinnen zich op het WK al geplaatst hebben voor de volgende ronde, gaan de voetbalsters echt voor de winst. Dat zegt Merel van Dongen over de wedstrijd van donderdag tegen Canada.

Vol voor de winst
“Ik weet dat wij tegen Canada vol voor de winst gaan”, vertelt de voetbalster in bovenstaande video. “Het is een duivels dilemma voor een coach: wie geef je rust? Maar je wil ook werken aan de speelstijl en vertrouwen van de meiden die altijd spelen. Dus dat zullen we zien, ik weet het nog niet.”

Het Nederlands dameselftal speelt donderdag om 18.00 uur de derde WK-wedstrijd tegen Canada. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Merel van Dongen: ‘Ook tegen Canada gaan we vol voor de winst’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, oranje, canada, nederlands elftal, vrouwenvoetbal, coach, wk vrouwenvoetbal, duivels, dongen, special, zender, meiden, video, leeuwinnen, voetbalsters, oranje leeuwinnen, merel van dongen, damesvoetbal, winst


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV