Unieke beelden: drie jonge wolven gespot op de Veluwe

Unieke beelden: drie jonge wolven gespot op de Veluwe

Unieke beelden: drie jonge wolven gespot op de Veluwe Op de Veluwe zijn drie jonge wolven gespot. Ze zijn zelfs op beeld vastgelegd, bekijk de bijzondere video van de welpen hierboven. Hierin is te zien dat de kleintjes rondhuppelen en de wereld aan het ontdekken zijn. Voor het eerst in 200 jaarIn mei werd het wolvenpaar al gezien en gefilmd in het Nederlandse natuurgebied. Het is voor het eerst in 200 jaar dat er wolfjes geboren zijn in de Nederlandse natuur. Toerisme Veluwe is big business Bekijk deze video »
Nieuws :

Op de Veluwe zijn drie jonge wolven gespot. Ze zijn zelfs op beeld vastgelegd, bekijk de bijzondere video van de welpen hierboven. Hierin is te zien dat de kleintjes rondhuppelen en de wereld aan het ontdekken zijn.

Voor het eerst in 200 jaar
In mei werd het wolvenpaar al gezien en gefilmd in het Nederlandse natuurgebied. Het is voor het eerst in 200 jaar dat er wolfjes geboren zijn in de Nederlandse natuur.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Unieke beelden: drie jonge wolven gespot op de Veluwe of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: opmerkelijk, mobiel, gelderland, provincie, wolven, veluwe, natuurgebied, video, sportnieuws, nieuws, youtube-kanaal, betrouwbaar


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV