Dave Roelvink geschokt door nieuw seksspeeltje

Dave Roelvink geschokt door nieuw seksspeeltje

Dave Roelvink geschokt door nieuw seksspeeltje Dave Roelvink dacht dat hij veel wist over seks. Maar toch doet hij in bovenstaande video samen met zijn stiefmoeder Honoria een schokkende ontdekking op dit vlak. De familie Roelvink moet voor het tv-programma De Roelvinkjes Passen Op De Winkel het sekstheater Casa Rosso draaiende houden, en vinden daar bijzondere seksspeeltjes. De Roelvinkjes Passen Op De Winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv. Donny en Dave Roelvink ontroerd door eenzame ouderen Bekijk deze video » Dave Roelvink is grote grappenmaker in slagerij Bekijk deze video »
TV

Dave Roelvink dacht dat hij veel wist over seks. Maar toch doet hij in bovenstaande video samen met zijn stiefmoeder Honoria een schokkende ontdekking op dit vlak. De familie Roelvink moet voor het tv-programma De Roelvinkjes Passen Op De Winkel het sekstheater Casa Rosso draaiende houden, en vinden daar bijzondere seksspeeltjes.

De Roelvinkjes Passen Op De Winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dave Roelvink geschokt door nieuw seksspeeltje of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: winkel, sbs, seks, stiefmoeder, tv-programma, seksspeeltje, video, dave roelvink, familie, sbs 6, terugkijken, de roelvinkjes

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.