Youtuber Gio Latooy maakt eigen speelfilm

Youtuber Gio Latooy maakt eigen speelfilm

Youtuber <em>Gio Latooy</em> maakt eigen speelfilm Gio Latooy gaat zijn eigen film uitbrengen. Na het grote succes van de speelfilm van zijn Youtube-collega Dylan Haegens, treedt Gio in zijn voetsporen. 1,1 miljoen volgersGio, die op Youtube zo’n 1,1 miljoen volgers heeft, neemt zelf de hoofdrol op zich. Hij speelt zichzelf, maar wel een karikatuurversie van zijn persoonlijkheid. Ook de ouders en zus van de influencer krijgen een rol in de film. In bovenstaande video van De Telegraaf vertellen Gio en de regisseur Bas van Teylingen meer over het grote project. Youtuber Dee ontdaan door handtastelijke man die haar broek naar beneden trok Bekijk deze video » Enzo Knol geeft zichzelf Lamborghini als verjaardagscadeau Bekijk deze video »
Film :
Youtuber Gio Latooy maakt eigen speelfilm

Gio Latooy gaat zijn eigen film uitbrengen. Na het grote succes van de speelfilm van zijn Youtube-collega Dylan Haegens, treedt Gio in zijn voetsporen.

1,1 miljoen volgers
Gio, die op Youtube zo’n 1,1 miljoen volgers heeft, neemt zelf de hoofdrol op zich. Hij speelt zichzelf, maar wel een karikatuurversie van zijn persoonlijkheid. Ook de ouders en zus van de influencer krijgen een rol in de film. In bovenstaande video van De Telegraaf vertellen Gio en de regisseur Bas van Teylingen meer over het grote project.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Youtuber Gio Latooy maakt eigen speelfilm of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV