Chateau Meiland: de beste Franse uitspraken van Martien op een rij

Chateau Meiland: de beste Franse uitspraken van Martien op een rij

Chateau Meiland: de beste Franse uitspraken van Martien op een rij Martien is al een tijdje in Frankrijk om zijn Chateau Meiland op te zetten. Hij verdiept zich graag in de plaatselijke cultuur en doet dan ook zijn best om de Franse taal zich eigen te maken. Eigen versie van Franse taalInmiddels spreekt de realityster al een behoorlijk woordje Frans, zo is te zien in bovenstaande video. Al komt het Nederlands en Engels ook regelmatig om de hoek kijken. Of de Fransen echt begrijpen wat hij bedoelt is de grote vraag en dat levert bijzondere beelden op... Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Paniek in Chateau Meiland: Martien schrikt van drone Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien is geïrriteerd en chagrijnig Bekijk deze video »
TV :

Martien is al een tijdje in Frankrijk om zijn Chateau Meiland op te zetten. Hij verdiept zich graag in de plaatselijke cultuur en doet dan ook zijn best om de Franse taal zich eigen te maken.

Eigen versie van Franse taal
Inmiddels spreekt de realityster al een behoorlijk woordje Frans, zo is te zien in bovenstaande video. Al komt het Nederlands en Engels ook regelmatig om de hoek kijken. Of de Fransen echt begrijpen wat hij bedoelt is de grote vraag en dat levert bijzondere beelden op...

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: de beste Franse uitspraken van Martien op een rij of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV