Wilfred Genee tekent live nieuw contract bij Radio Veronica

Wilfred Genee tekent live nieuw contract bij Radio Veronica

<em>Wilfred Genee</em> tekent live nieuw contract bij Radio Veronica Wilfred Genee heeft live tijdens de radio-uitzending van Veronica Inside zijn contract verlengd. De Talpa-bazen waren klaar met het uitstelgedrag van de presentator en schoven een nieuw contract onder zijn neus. Hij heeft bijgetekend tot het einde van het jaar. Zeer tevreden over luistercijfersIedereen is zeer tevreden over het radioprogramma met Rick Romijn en Niels van Baarlen als sidekicks en de behaalde luistercijfers, vandaar dat Genee live in de uitzending zijn handtekening zette onder een nieuw contract. Hij probeerde nog te onderhandelen over een grote budget, maar dat zat er niet in… Bekijk het hele bijzondere moment in de video hierboven. Angela de Jong stelt plek Hélène Hendriks in talkshow ter discussie Bekijk deze video » Wilfred Genee heeft primeur: "Dionne Stax neemt radioplek Humberto Tan in" Bekijk deze video »
Entertainment :
Wilfred Genee tekent live nieuw contract bij Radio Veronica

Wilfred Genee heeft live tijdens de radio-uitzending van Veronica Inside zijn contract verlengd. De Talpa-bazen waren klaar met het uitstelgedrag van de presentator en schoven een nieuw contract onder zijn neus. Hij heeft bijgetekend tot het einde van het jaar.

Zeer tevreden over luistercijfers
Iedereen is zeer tevreden over het radioprogramma met Rick Romijn en Niels van Baarlen als sidekicks en de behaalde luistercijfers, vandaar dat Genee live in de uitzending zijn handtekening zette onder een nieuw contract. Hij probeerde nog te onderhandelen over een grote budget, maar dat zat er niet in… Bekijk het hele bijzondere moment in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee tekent live nieuw contract bij Radio Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV