Dit gaat Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, doen voor BNNVARA

Dit gaat Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, doen voor BNNVARA

Gisteravond onthulde Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, in Zomer met Art dat ze haar moeder misschien wel achterna gaat: ze heeft een contract getekend bij BNNVARA. Maar wat gaat Vahle precies doen bij de omroep?

Foutje
Eigenlijk ging de onthulling een beetje per ongeluk, want het nieuws werd min of meer in haar mond gelegd door een Syrische vriendin die mee was om te praten over haar vlucht uit Syrië. Vahle zal bij BNNVARA meewerken aan een journalistiek platform met Sinan Can, die ze heeft ontmoet tijdens haar vluchtelingenwerk. De jonge De Mol-telg zal de functie van junior producer gaan vervullen, maar wie weet wat de toekomst nog meer brengt.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Dit gaat Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, doen voor BNNVARA Gisteravond onthulde Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, in Zomer met Art dat ze haar moeder misschien wel achterna gaat: ze heeft een contract getekend bij BNNVARA. Maar wat gaat Vahle precies doen bij de omroep? Zoon Linda de Mol treedt op met neef Johnny Bekijk deze video » FoutjeEigenlijk ging de onthulling een beetje per ongeluk, want het nieuws werd min of meer in haar mond gelegd door een Syrische vriendin die mee was om te praten over haar vlucht uit Syrië. Vahle zal bij BNNVARA meewerken aan een journalistiek platform met Sinan Can, die ze heeft ontmoet tijdens haar vluchtelingenwerk. De jonge De Mol-telg zal de functie van junior producer gaan vervullen, maar wie weet wat de toekomst nog meer brengt. Bekijk het hele fragment hieronder.
TV :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit gaat Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, doen voor BNNVARA of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: ongeluk, zomer, geheim, omroep, foutje, succesvol, dochter, john de mol, opa, contract, vluchtelingenwerk, linda de mol, journalistiek, fragment, nieuws, platform, sinan can, moeder, voort, toekomst, familie, bnnvara, familiegeschiedenis, producer, de mol, zomer met art


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV