Coen en Sander zetten door: handtekeningenactie moet Sesamstraat redden

Coen en Sander zetten door: handtekeningenactie moet Sesamstraat redden

Gisteren (18 juni) werden Coen en Sander overvallen door het nieuws dat er nauwelijks contact is met de acteurs van Sesamstraat over een eventueel vervolg. De radio-dj's besluiten het er niet bij te laten zitten: ze zijn een handtekeningenactie gestart om Sesamstraat te redden.

Waar is de woordvoerder?
Coen en Sander belden met Aart Staartjes over de stand van zaken wat betreft Sesamstraat, maar die verklaarde al maanden niks te hebben gehoord over een eventueel nieuw seizoen. In hun middagshow probeerde het duo vervolgens om René Takken, de woordvoerder van de NTR, aan de lijn te krijgen, maar dit bleek een mission impossible te zijn.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Coen en Sander zetten door: handtekeningenactie moet Sesamstraat redden Gisteren (18 juni) werden Coen en Sander overvallen door het nieuws dat er nauwelijks contact is met de acteurs van Sesamstraat over een eventueel vervolg. De radio-dj's besluiten het er niet bij te laten zitten: ze zijn een handtekeningenactie gestart om Sesamstraat te redden. Wilfred Genee tekent live nieuw contract bij Radio Veronica Bekijk deze video » Waar is de woordvoerder?Coen en Sander belden met Aart Staartjes over de stand van zaken wat betreft Sesamstraat, maar die verklaarde al maanden niks te hebben gehoord over een eventueel nieuw seizoen. In hun middagshow probeerde het duo vervolgens om René Takken, de woordvoerder van de NTR, aan de lijn te krijgen, maar dit bleek een mission impossible te zijn. Bekijk het hele fragment hieronder.
Nieuws :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Coen en Sander zetten door: handtekeningenactie moet Sesamstraat redden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV