Zwaargewonde blikseminslag Ossendrecht zocht schuilplaats onder boom

Zwaargewonde blikseminslag Ossendrecht zocht schuilplaats onder boom

Een blikseminslag op een militair oefenterrein bij Ossendrecht zorgde vanmorgen voor veertien gewonden, waarvan een 18-jarige jongen zwaargewond naar het ziekenhuis werd gebracht. Hij probeerde een schuilplaats te vinden bij een boom.

Longschade en brandwonden
De belangrijkste verwondingen die de jongeman aan het ongeluk heeft overgehouden zijn longschade en brandwonden, maar hij verkeert inmiddels wel in een stabiele situatie. De andere dertien gewonden raakten allemaal lichtgewond. Er wordt een onderzoek verricht naar de oorzaak van het ongeluk. Een woordvoerder van de basis vertelt dat ze overvallen werden door het onweer.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Zwaargewonde blikseminslag Ossendrecht zocht schuilplaats onder boom Een blikseminslag op een militair oefenterrein bij Ossendrecht zorgde vanmorgen voor veertien gewonden, waarvan een 18-jarige jongen zwaargewond naar het ziekenhuis werd gebracht. Hij probeerde een schuilplaats te vinden bij een boom. Heftige blikseminslag in Velsen zet vier huizen in brand Bekijk deze video » Longschade en brandwondenDe belangrijkste verwondingen die de jongeman aan het ongeluk heeft overgehouden zijn longschade en brandwonden, maar hij verkeert inmiddels wel in een stabiele situatie. De andere dertien gewonden raakten allemaal lichtgewond. Er wordt een onderzoek verricht naar de oorzaak van het ongeluk. Een woordvoerder van de basis vertelt dat ze overvallen werden door het onweer. Bekijk het hele fragment hieronder.
Nieuws :
Zwaargewonde blikseminslag Ossendrecht zocht schuilplaats onder boom
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zwaargewonde blikseminslag Ossendrecht zocht schuilplaats onder boom of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV