Tino Martin dankt zijn succes aan Glen Faria - en hij is niet de enige

Tino Martin dankt zijn succes aan Glen Faria - en hij is niet de enige

Zanger Tino Martin timmert al lang aan de weg, maar nu staat hij pas voor het eerst in de Top 40 met het nummer 'Zij weet het'. Martin heeft dit succes te danken aan Glen Faria, die het lied jaren geleden al opnam. Ook Davina Michelle scoorde een grote hit dankzij Faria.

Duurt te lang
Hoewel het nummer meer van toepassing lijkt op het langverwachte Top 40-succes van Tino Martin scoorde Davina Michelle vorig jaar een enorme hit met 'Duurt te lang', een ander nummer van Glen Faria. Beiden coverden de nummers in Beste Zangers. Maar: "Het blijft mijn liedje hè, hij mag het even lenen!" zegt Faria over het succes van Martin.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Tino Martin dankt zijn succes aan Glen Faria - en hij is niet de enige Zanger Tino Martin timmert al lang aan de weg, maar nu staat hij pas voor het eerst in de Top 40 met het nummer 'Zij weet het'. Martin heeft dit succes te danken aan Glen Faria, die het lied jaren geleden al opnam. Ook Davina Michelle scoorde een grote hit dankzij Faria. Tino Martin geeft groots concert in Olympisch Stadion en instrueert zijn fans Bekijk deze video » Duurt te langHoewel het nummer meer van toepassing lijkt op het langverwachte Top 40-succes van Tino Martin scoorde Davina Michelle vorig jaar een enorme hit met 'Duurt te lang', een ander nummer van Glen Faria. Beiden coverden de nummers in Beste Zangers. Maar: "Het blijft mijn liedje hè, hij mag het even lenen!" zegt Faria over het succes van Martin. Tino Martin zestien keer achter elkaar op radio te horen na kritiek Bekijk deze video » Bekijk het hele fragment hieronder.
Muziek :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tino Martin dankt zijn succes aan Glen Faria - en hij is niet de enige of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: lied, top 40, 15-jaar, fragment, rapper, video, nieuws, zanger, lenen, beste zangers, tino martin, davina michelle


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV