Dak Gamma Nieuwegein ingestort door noodweer

Dak Gamma Nieuwegein ingestort door noodweer

Dak Gamma Nieuwegein ingestort door noodweer Het was weer raak woensdag, wederom had Nederland last van noodweer en was er code geel afgegeven in het hele land. De heftige weersomstandigheden hebben weer behoorlijk wat schade aangericht. Onweer en windstotenZo is een deel van de Gamma in Nieuwegein ingestort door het noodweer, zo is te zien in bovenstaande beelden. Er is niemand gewond geraakt, maar de materiële schade is enorm. Nederland werd geteisterd door harde windstoten, stevige onweersbuien en grote hagelstenen. Noodweer en Wolkbreuk in Amsterdam Bekijk deze video » Noodweer trekt over Nederland: veel overlast in Utrecht Bekijk deze video »
Nieuws :

Het was weer raak woensdag, wederom had Nederland last van noodweer en was er code geel afgegeven in het hele land. De heftige weersomstandigheden hebben weer behoorlijk wat schade aangericht.

Onweer en windstoten
Zo is een deel van de Gamma in Nieuwegein ingestort door het noodweer, zo is te zien in bovenstaande beelden. Er is niemand gewond geraakt, maar de materiële schade is enorm. Nederland werd geteisterd door harde windstoten, stevige onweersbuien en grote hagelstenen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dak Gamma Nieuwegein ingestort door noodweer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV