Zomer Met Art: Gerard Joling geeft tips om zomerhit te scoren

Zomer Met Art: Gerard Joling geeft tips om zomerhit te scoren

<em>Zomer Met Art</em>: Gerard Joling geeft tips om zomerhit te scoren Bram Krikke wil dolgraag een zomerhit scoren. De verslaggever van Zomer Met Art heeft alleen een probleem, hij kan niet zingen. Daarom roept hij de hulp in van Gerard Joling, die hem zeer waardevolle maar soms ook bedenkelijke tips geeft. Bekijk de hele video hierboven. Zomer Met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer Met Art terugkijken bij Gids.tv. Dochter Linda de Mol gaat moeder achterna: aan de slag bij BNNVARA Bekijk deze video » Angela de Jong keihard over Zomer met Art: "Waarom wil RTL dit?" Bekijk deze video »
Muziek :
Zomer Met Art: Gerard Joling geeft tips om zomerhit te scoren

Bram Krikke wil dolgraag een zomerhit scoren. De verslaggever van Zomer Met Art heeft alleen een probleem, hij kan niet zingen. Daarom roept hij de hulp in van Gerard Joling, die hem zeer waardevolle maar soms ook bedenkelijke tips geeft. Bekijk de hele video hierboven.

Zomer Met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer Met Art terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zomer Met Art: Gerard Joling geeft tips om zomerhit te scoren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV