Waylon geeft tips voor optredens van oudere muzikale helden

Waylon geeft tips voor optredens van oudere muzikale helden

Waylon geeft tips voor optredens van oudere muzikale helden Sommige muzikanten zijn inmiddels een jaartje ouder, maar bij een aantal is het nog steeds de moeite waard om ze live te zien optreden. Waylon vertelt in Zomer Met Art meer over zijn (oudere) muzikale helden. ‘Janken bij elk liedje’Zo is Waylon nog steeds erg enthousiast over Willie Nelson en Paul McCartney. "Paul McCartney geeft nog steeds alles”, aldus de zanger. “Ik heb avonden meegemaakt, dat je bij ieder liedje jankt.” Bekijk het hele interview en een liveoptreden van Waylon in de video hierboven. Zomer Met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer Met Art terugkijken bij Gids.tv. Dochter Linda de Mol gaat moeder achterna: aan de slag bij BNNVARA Bekijk deze video » Angela de Jong keihard over Zomer met Art: "Waarom wil RTL dit?" Bekijk deze video »
Muziek :

Sommige muzikanten zijn inmiddels een jaartje ouder, maar bij een aantal is het nog steeds de moeite waard om ze live te zien optreden. Waylon vertelt in Zomer Met Art meer over zijn (oudere) muzikale helden.

‘Janken bij elk liedje’
Zo is Waylon nog steeds erg enthousiast over Willie Nelson en Paul McCartney. "Paul McCartney geeft nog steeds alles”, aldus de zanger. “Ik heb avonden meegemaakt, dat je bij ieder liedje jankt.” Bekijk het hele interview en een liveoptreden van Waylon in de video hierboven.

Zomer Met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer Met Art terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waylon geeft tips voor optredens van oudere muzikale helden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV