Karin Bloemen openhartig bij Pauw over heftige jeugd met misbruik en mishandeling

Karin Bloemen openhartig bij Pauw over heftige jeugd met misbruik en mishandeling

Karin Bloemen openhartig bij Pauw over heftige jeugd met misbruik en mishandeling Karin Bloemen doet in Pauw een boekje open over haar heftige jeugd. De comédienne was in de studio om te vertellen over haar autobiografie Mijn Ware Verhaal, waarin ze schrijft over haar traumatische ervaringen. Lastig gesprekHaar jeugd stond in het teken van misbruik, mishandeling en angst. Zo werden Karin en haar zussen misbruikt door haar stiefvader. De actrice vertelt in Pauw dan ook dat ze er tegenop zag om in de talkshow te vertellen hierover. Bekijk het hele interview hierboven. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Karin Bloemen zoent Thierry Baudet, Máxima is ooggetuige Bekijk deze video » Vanavond in Pauw: Karin Bloemen vertelt over misbruik door haar vader Bekijk deze video »
TV :

Karin Bloemen doet in Pauw een boekje open over haar heftige jeugd. De comédienne was in de studio om te vertellen over haar autobiografie Mijn Ware Verhaal, waarin ze schrijft over haar traumatische ervaringen.

Lastig gesprek
Haar jeugd stond in het teken van misbruik, mishandeling en angst. Zo werden Karin en haar zussen misbruikt door haar stiefvader. De actrice vertelt in Pauw dan ook dat ze er tegenop zag om in de talkshow te vertellen hierover. Bekijk het hele interview hierboven.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Karin Bloemen openhartig bij Pauw over heftige jeugd met misbruik en mishandeling of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV