James Corden steelt show op zebrapad Parijs met Les Misérables

James Corden steelt show op zebrapad Parijs met Les Misérables

James Corden steelt show op zebrapad Parijs met Les Misérables James Corden is met een nieuwe editie van Crosswalk The Musical neergestreken in Parijs. In dit item voert hij met een groep acteurs een musical op tussen het verkeer op straat als auto’s staan te wachten. Levensgevaarlijke musicalDeze keer krijgt de musical een heel speciaal decor, namelijk de Arc De Triomphe. Samen met een groep acteurs brengt Corden nummers uit Les Misérables ten gehore, zoals Master Of The House, I Dreamed A Dream en Do You Hear The People Sing. Het levert wel levensgevaarlijke situaties op als ze nog vol overgave staan op te treden op het zebrapad, en het verkeer ineens weer op gang komt… Bekijk de hele video hierboven. Hilarische beelden: David Beckham prank door James Corden Bekijk deze video » Carpool Karaoke: Céline Dion en James Corden doen hysterische Titanic-act Bekijk deze video »
Humor :

James Corden is met een nieuwe editie van Crosswalk The Musical neergestreken in Parijs. In dit item voert hij met een groep acteurs een musical op tussen het verkeer op straat als auto’s staan te wachten.

Levensgevaarlijke musical
Deze keer krijgt de musical een heel speciaal decor, namelijk de Arc De Triomphe. Samen met een groep acteurs brengt Corden nummers uit Les Misérables ten gehore, zoals Master Of The House, I Dreamed A Dream en Do You Hear The People Sing. Het levert wel levensgevaarlijke situaties op als ze nog vol overgave staan op te treden op het zebrapad, en het verkeer ineens weer op gang komt… Bekijk de hele video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op James Corden steelt show op zebrapad Parijs met Les Misérables of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV