Tim Knol en Nico Dijkshoorn met voorstelling Kakofonie op De Parade

Tim Knol en Nico Dijkshoorn met voorstelling Kakofonie op De Parade

Tim Knol en Nico Dijkshoorn met voorstelling Kakofonie op De Parade Tim Knol, Nico Dijkshoorn en Wilfried de Jong slaan de handen ineen voor de nieuwe voorstelling Kakofonie. Ze staan hiervoor samen met het Holland Baroque Orkest op het podium van De Parade. De artiesten vertellen meer over dit optreden aan tafel bij Pauw, in bovenstaand video. Het festival De Parade reist ook deze zomer het hele land door, langs bijvoorbeeld steden als Amsterdam en Utrecht. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Sophie Hilbrand in nieuw programma Opstandelingen op bezoek bij boze burgers Bekijk deze video » Karin Bloemen openhartig bij Pauw over heftige jeugd met misbruik en mishandeling Bekijk deze video »
Entertainment :
Tim Knol en Nico Dijkshoorn met voorstelling Kakofonie op De Parade

Tim Knol, Nico Dijkshoorn en Wilfried de Jong slaan de handen ineen voor de nieuwe voorstelling Kakofonie. Ze staan hiervoor samen met het Holland Baroque Orkest op het podium van De Parade. De artiesten vertellen meer over dit optreden aan tafel bij Pauw, in bovenstaand video. Het festival De Parade reist ook deze zomer het hele land door, langs bijvoorbeeld steden als Amsterdam en Utrecht.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tim Knol en Nico Dijkshoorn met voorstelling Kakofonie op De Parade of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV