Ashton Kutcher en Mila Kunis maken hilarisch filmpje over ‘breuk’

Ashton Kutcher en Mila Kunis maken hilarisch filmpje over ‘breuk’

Ashton Kutcher en Mila Kunis maken hilarisch filmpje over ‘breuk’ Ashton Kutcher en Mila Kunis hebben op een bijzondere manier gereageerd op geruchten over een breuk. De twee hebben een filmpje gemaakt waarin ze een roddelrubriek onder ogen krijgen en horen dat ze eigenlijk uit elkaar zijn. ‘Duister geheim en verstikkende relatie’Het is nieuws voor het acteurskoppel dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet, dit wordt beweerd door In Touch Weekly. Ashton krijgt te horen dat Mila de relatie verstikkend vond en dat ze de kinderen heeft meegenomen. Ook zou Ashton een duister geheim met zich meedragen… Gelukkig kunnen ze er allebei op een vrij sarcastische manier om lachen, zo is te zien in bovenstaande video. That '70s Show-stelAshton en Mila leerden elkaar kennen op de set van That '70s Show. De twee zijn al zeven jaar samen en inmiddels hebben ze twee kinderen. 'Humberto Tan gaat samenwerken met 'ex-minnares' Dionne Stax' Bekijk deze video » Yolanthe Sneijder-Cabau lanceert kledinglijn, waar Xess Xava de show steelt Bekijk deze video »
Entertainment :

Ashton Kutcher en Mila Kunis hebben op een bijzondere manier gereageerd op geruchten over een breuk. De twee hebben een filmpje gemaakt waarin ze een roddelrubriek onder ogen krijgen en horen dat ze eigenlijk uit elkaar zijn.

‘Duister geheim en verstikkende relatie’
Het is nieuws voor het acteurskoppel dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet, dit wordt beweerd door In Touch Weekly. Ashton krijgt te horen dat Mila de relatie verstikkend vond en dat ze de kinderen heeft meegenomen. Ook zou Ashton een duister geheim met zich meedragen… Gelukkig kunnen ze er allebei op een vrij sarcastische manier om lachen, zo is te zien in bovenstaande video.

That '70s Show-stel
Ashton en Mila leerden elkaar kennen op de set van That '70s Show. De twee zijn al zeven jaar samen en inmiddels hebben ze twee kinderen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ashton Kutcher en Mila Kunis maken hilarisch filmpje over ‘breuk’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV